Vi søger ABA tekniker

Vi søger ABA tekniker!

Grundet stor ordrefremgang, så søger vi hermed en ABA tekniker. Kan du lide fart over feltet, udviklingsmuligheder og socialt sammenhold? Så er du måske vores nye ABA tekniker – ansøg allerede i dag!

Er du parat til en spændende hverdag som ABA tekniker i en virksomhed med god energi, højt til loftet og masser af spændende projekter? Hos Brandteknisk Service skal du være klar til både at arbejde selvstændigt og i teams, hvor du møder motiverede og veluddannede kollegaer.

Vores kunder er primært større private virksomheder og offentlige institutioner, hvor vi udfører installation og service. Vi regner ikke med, at du er nuværende verdensmester i alt ABA – men vi satser på i fællesskab at gøre dig til det!

Derfor er det vigtigt, at du, som ABA tekniker i vores virksomhed, har styr på din dokumentation, dine installationer – og den gode stil over for kunderne.

Vi har afdelinger i både Roskilde og Vordingborg, så du skal være indstillet på at køre på hele Sjælland, samt Lolland-Falster.

Vi bringer dine kompetencer i spil – og kombinerer dem med skrappe kollegaer, som altid er klar med en sikker hånd og et godt råd!

Hvem er du?

·  Du brænder for dit fag, og må gerne være uddannet elektriker.

·        Du har erfaring inden for ABA, herunder installation, idriftsættelse, fejlretning og årlige eftersyn. Du har Brand 1 og Brand 2.

·        Du sætter en ære i at pleje den gode kunderelation, og du gør dit yderste for at yde en optimal service.

·        Du tager ansvar for, at opgaverne løses til tiden, og at kvaliteten er i højsæde.

·        Du er initiativrig og selvstændig, og du bevarer overblikket i pressede situationer.

·        Du er god til at samarbejde og bidrager til den gode stemning. Du har et godt humør, har en positiv livsindstilling, og er socialt anlagt.

·        Du er stabil og glad for at gå på arbejde, og du har lyst til at udvikle dig sammen med Brandteknisk Service i mange år.

Vi tilbyder

·        Et attraktivt og spændende job med en alsidig hverdag, varierende arbejdsopgaver og gode udviklingsmuligheder.

·        Et fantastisk arbejdsmiljø, hvor der er fokus på samarbejde, trivsel og sociale arrangementer.

·        Egen firmabil, mobiltelefon og arbejds PC.

·        En løn, der svarer til dine kvalifikationer, sundhedsforsikring, samt en god pension.

·        Et job i en virksomhed med højt til loftet, flad struktur og frihed under ansvar.

Spørgsmål til stillingen kan stilles til Adm. Direktør Morten Rasmussen på telefon: 30606445 eller mail: mr@btsas.dk. Læs mere om virksomheden på www.btsas.dk

Ansøgningsfrist

Ansøgning og CV sendes hurtigst muligt til mr@btsas.dk. Mærk ansøgningen med ”ABA tekniker”. Ansøgningerne behandles løbende i den rækkefølge de kommer ind.

Tiltrædelse: Hurtigst muligt.

Scroll to Top